Redirectioneaza 3.5% din impozit catre Asociația Down Plus Bucuresti

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru completarea în format Fizic sau Online:

Pasul 1 – Depunere în format FIZIC

Descarcă Formularul 230 (dacă în 2020 ai avut venituri numai din salarii sau pensii peste 2000 lei).  Începând cu 2020, ai opțiunea de a bifa în formular distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani.

Depune formularul sau trimite-l prin poștă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu până la data de 25 mai 2023. Adresele instituțiilor pot fi consultate aici.

De asemenea, dacă ai realizat venituri din activităţi independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc., ai opțiunea de a completa Declarația Unică. Aceasta se poate depune doar online, sub semnătură electronică (descarcă formularul aici) sau cu autentificare pe site-ul ANAF până la 30 iunie 2021.

Pasul 2 – Depunere în format ONLINE.

Formularele se pot depune şi online, prin intermediul serviciului ANAF “Spaţiul privat virtual”, unde trebuie să ai cont.

Descarcă varianta electronică a formularului 230, valabilă pentru ”Spațiului Privat Virtual”.

Încarcă formularul electronic completat în ”Spațiului Privat Virtual”, disponibil la adresa https://formularespv-pf.anaf.ro

Pentru accesarea acestui serviciu online este necesară înregistrarea și autentificarea pe site. Pentru depunerea declarației D230 prin Spaţiul Privat Virtual nu este necesară deţinerea unui certificat digital calificat, singura condiţie fiind ca persoana să fie înregistrată ca utilizator SPV.

Image
©2024 Asociația Down Plus București