Implica-te

Ți-am povestit, zilnic contribuim la modul în care persoanele cu dizabilități devin campionii și eroii care pot realiza orice își propun. Dar și tu ne poți ajuta să rescriem povestea.

DONEAZĂ

RO04RNCB0278141214580001


FII VOLUNTAR

Voluntarii permit ca activitatea noastră să continue și să se dezvolte în permanență. Intră și tu în echipa care le aduce zâmbetul pe buze super eroilor noștri. Pentru mai multe detalii, contactează-ne pe mail, Facebook, Instagram sau clasicul telefon.
Image
Image

INTRĂ ÎN ECHIPĂ

Echipa de bază a ajuns să fie destul de mică pentru planurile mărețe pe care le avem.
Așa că, dacă simți că îți place ceea ce facem și că te potrivești în peisaj, iată care sunt domeniile în care am dori să ne extindem:

Fundraising
Scriere proiecte
Social media
Fotografie
Pentru mai multe detalii, contactează-ne pe mail, Facebook, Instagram sau clasicul telefon. Fii curajos și caută-ne, pentru că noi abia așteptăm să te avem în echipă!

SPONSORIZEAZĂ

Atunci când lucrăm singuri, rezultatele există, însă se văd mai greu. Însă, dacă lucrăm împreună, povestea pe care o rescriem pentru persoanele cu dizabilități are un impact mult mai mare. De ce să sponsorizezi?
Dacă nu te-am convins până acum, îți spunem doar că o să primești iubire necondiționată, că o să ducem vestea despre bunătatea ta mai departe și că o să îți mărim baza de conexiuni și de cunoștințe prin baza noastră. Cum poți face asta?

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZIT

Ajutorul poate să fie chiar și mai micuț, dar îți spunem sigur că pentru noi orice picătură contează. Drept pentru care, poți decide să redirecționezi cei 3,5% din impozitul anual către Asociația Down Plus București și către activitățile astea frumoase pe care le facem pentru cei mai tari campioni. 

20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT TRIMESTRIAL

Legea sponsorizării (Legea 30/2019 pct. 5) și Codul fiscal permit firmelor să deducă sponsorizările făcute ONG-urilor cu până la 20% din impozitul pe venit trimestrial, printr-un simplu contract de sponsorizare între companie și ONG. Prin banii obținuți din această sponsorizare, noi putem strânge suma de care avem nevoie pentru a le asigura VIITORUL tinerilor noștri, iar voi puteți obține un CREDIT FISCAL.
*Deducerea se face prin completarea Declarației nr. 107 și depunerea acesteia până la data de 25 ianuarie 2022 pentru toate sponsorizările efectuate în anul 2020 pentru plătitorii pe impozitul pe venit, și până la 25 martie 2022 pentru plătitorii de impozit pe profit.
©2024 Asociația Down Plus București